Aanmelden Mijn Spaarrente

Meer dan 30.000 mensen maken gebruik van Mijn Spaarrente: een serie gratis diensten, waarmee u steeds op de hoogte blijft van belangrijke gebeurtenissen op de spaarmarkt en (voor u relevante) rentewijzigingen. Hieronder een overzicht van die mogelijkheden. Vul uw e-mailadres in, geef aan wat u wilt ontvangen en bevestig uw keuze door op de knop Aanmelden te klikken.

 
26.680 bezoekers gingen u voor!
Account-informatie
Geef het e-mailadres op waar u onze berichten wilt ontvangen. Uw e-mailadres zal alleen gebruikt worden voor berichten van deze website. Voor meer info, klik hier.
Om er zeker van te zijn dat we uw e-mailadres juist hebben graag nogmaals uw e-mailadres.
Nieuwsbrieven
Kies de nieuwsbrieven waarvoor u zich wilt inschrijven.
CAPTCHA
Dit is om te kijken of je een mens bent of een spam-robot. Onze excuses voor het ongemak.
Fill in the blank
Rentemeldingen
Op het moment dat u alles uit uw spaargeld wilt halen, is het belangrijk om rente-ontwikkelingen goed in de gaten te houden. Dat geldt voor spaarrekeningen die u zelf gebruikt, maar wellicht ook voor spaarrekeningen die u overweegt te openen. Het bijhouden van de rentes wordt eenvoudig met Rentemeldingen. Na het inloggen kunt u maximaal 25 spaarrekeningen selecteren die u wenst te volgen. U ontvangt dan steeds een mail bij rentewijziging van alle door u opgegeven spaarvormen.

Op de hoogte blijven?

Ontvang gratis nieuwsbrieven!

Bent u al abonnee?
Klik hier om in te loggen